hoge eisen technici

Hoge eisen stellen is een must.
samenwerkende technici
storing onderhoud industrie
technicus  in de regio
Adres-informatie
Dat u hoge eisen stelt aan de technici op de werkvloer is vanzelfsprekend. En misschien heeft ervaren dat deze mensen moeilijk te vinden zijn. Slechts een klein deel van alle beschikbare monteurs kan in een industriële omgeving functioneren.

De hectiek en het specialistische karakter van de industrie maakt het voor veel mensen moeilijk aanpassen. Het productieproces snel doorgronden en omgaan met documentatie is dan een eerste vereiste. Door de brede ervaring in de industrie is het voor de monteurs makkelijker in andere processen aan te passen.
  In de industrie is kennis hebben van werktuigbouwkunde een must. Maar ook elektrisch moeten de technici zich goed kunnen handhaven, om in het sterk geautomatiseerde proces de storingen goed te kunnen inschatten. En uiteraard niet computerschuw zijn omdat regelmatig zal blijken dat een storing alleen maar gaat om een verkeerd ingestelde parameter. Hier is kennis van het proces wederom onmisbaar.

De monteurs bij induse ondergaan een strenge selectie zodat de klant niet voor verassingen komt te staan. Daarnaast betreft het hier om zelfstandige ondernemers die gemotiveerd zijn en een goede relatie met de klant in stand willen houden.