samenwerkende technici

Eigen bedrijf starten als monteur
Samenwerken
Voorbeelden
Selectiecriteria
Extra informatie
Uw bedrijf met een betere basis starten.
Het is bekend dat zzp-ers gemotiveerde en fexibele krachten zijn. Als u wilt starten met een eigen bedrijf als zzp-er is het goed om te weten waar u aan begint. Samen met induse is het mogelijk met een betere basis te starten als monteur.


Ervaring in de industriële sector en de beschikking over een reeks goede klanten kunnen in het werk gezet worden voor u. Bij de opstart van uw eigen bedrijf kunnen weer extra klanten worden aangeboord zodat er voldoende werk beschikbaar blijft.
Uw klanten :
Klanten zien de technicus graag zelf verschijnen, omdat de klant een beeld wil hebben van de technicus zelf. Hoe u moet leren onderhandelen is een kwestie van permanente training. De technische problemen van de klant staat immers centraal.

Ind'use helpt:
Ten alle tijde kunt u er op rekenen dat we u helpen met het behalen van de doelstelling van uw onderneming. Het is voor ons belangrijk dat uw onderneming goede resultaten behaalt. Samenwerken is dan erg belangrijk ,want vele handen maken ligt werk.

Ook worden er een aantal taken uit handen genomen, zoals administratie, telefonische bereikbaarheid. Dit maakt dat u zich kunt richten op de klant. Want deze klant heeft erg veel eisen en alleen daar al heeft u uw handen aan vol.