industrieel technische dienstvrlening
Terug naar de homepage
g

onderhoudsmonteur gezocht

Planning als onderhoudsmonteur.

Door Induse wordt momenteel naar onderhoudsmonteurs gezocht die kunnen werken in de industrie. Als zelfstandig ondernemer en onderhoudsmonteur ben jeaan het werk in de industrie met behulp van het samenwerkingsverband zoals Induse zich gezamenlijk richt op de deze klanten

Kun jij voldoen aan het profiel en is zelfstandig ondernemerschap een optie voor je. Dan is dit misschien interessant voor je.

Bedrijfsprofiel:
Door het samen werken van zzp- onderhoudsmonteurs is het mogelijk dat het rendement voor elke zzp-monteur afzonderlijk beter dan gemiddeld. De samenwerking is in het model franchise opgenomen zodat een uniforme uitstraling wordt genoten.

Functie gezocht:
Het werk bestaat vaak uit onderhoud en aanpassingen aan machines. Ook werken aan en het oplossen van storingen komt vaak pas aan de orde als machines beter bekend zijn. Belangrijk is te weten wat jij van het werk verlangt. Je kwaliteiten worden op de proef gesteld en de klant is veeleisend. Een onderhoudsmonteur moet zijn werk naar behoren kunnen uitvoeren en op de hoogte blijven van de techniek is daarom ook erg belangrijk maar ook trainingen doen de gemiddelde onderhoudsmonteur erg goed. Aan je vakmansschap moet je blijven werken. Er wordt naar onderhoudsmonteurs gezocht die de wensen van de klant zo goed mogelijk kunnen behartigen.

onderhoudsmonteur gezocht met E/WTB:

  • MBO-E afgerond.
  • Ervaring met WTB.
  • Enkele jaren werken in de industrie als storings- onderhoudsmonteur.
  • Een ondernemende klantgerichte houding.
  • Een kritische blik en het willen werken aan kwaliteit.
  • Communicatief vaardig.
  • Zelfstandig kunnen werken.
  • Een sterk probleem-oplossend vermogen bij technische problemen.

Dus maak gebruik van je vakmanschap en begin als zzp-er.

Gezocht wordt vooral gemotiveerde onderhoudsmonteur en is dus een belangrijk aspect!
click induse onderhoudsmonteurs

De checklist.
Onderhoud aan de hand van een checklist is de beste methode om het resultaat te verbeteren. Ook de machinegeschiedenis is van belang bij het constateren van terugkerende problemen.

Problemen:
Veel problemen die structureel zijn zijn makkelijk en snel op te lossen als de machine ook daadwerkelijk ter beschikking is. Ook op het periodiek onderhoud wordt nog al eens een keer bezuinigd wat op zich niet direct problemen op gaat leveren maar wel goed doordacht moet gebeuren.

Planning:
Een onderhoudsplanning zorgt voor een inzichtlijk systeem waar alle partijen zich aan moeten houden om het gewenste resultaat te krijgen. Een planning heeft alleen zin als het onderhoud ook wordt gedaan.

Tijdsduur storingen:
De aard en duur van storingen kan nogal variŽren. Storingen kunnen behalve uit de hardware ook voortkomen uit de software. Afhankelijk van het probleem kan de oplossing dan beduidend in tijdsduur uiteenlopen.

onderhouds oplossing gezocht
 

De planning van het onderhoud is vaak gebrekkig en de onderhoudsmonteur moet vaak zoeken naar een oplossing in een omgeving die niet altijd meewerkt. Het uitplannen van machines is vaak niet zo eenvoudig en ook het op voorraad leggen van onderdelen word tegengewerkt.

Daarnaast is de storingshistorie voor de onderhoudsmonteur niet voorhanden en een opsomming van de reeds gebruikte componenten niet voldoende bijgehouden. Ook het gebrek aan mankracht is een punt. Veel zaken die de onderhoudsmonteur niet direct kan oplossen. Er kan dan gezocht worden naar een systeem waarbij de onderhoudsmonteur ook zelf storingen loopt. Er wordt dan gevraagd om een totaal en allround monteur die het planmatig kan oppakken. Zo ontstaat echter wel een zware functie waar gezocht wordt naar een hoog kennisniveau. Maar wel een mogelijkheid voor het onderhoud.