industrieel technische dienstvrlening
Terug naar de homepage

Altijd al voor jezelf willen beginnen.

Een zzp-er bedenkt zich wel twee
keer voordat hij zich ziek meld.

Bij ind'use is het mogelijk je eigen vestiging als monteur zzp -er te beginnen. Zzp-ers worden steeds vaker gevraagd om als monteur te assisteren,
heb je ruime kennis en ervaring in de industrie als monteur dan kunnen wij misschien iets voor je betekenen.

Mogelijk werk je in loondienst of ben je als monteur gedetacheerd. Je overweegt om voor jezelf te beginnen, maar hebt de stap nog niet gezet.
Er is een tekort ontstaan aan monteurs in de maakindustrie.
Dus maak nu gebruik van uw vakmanschap.

De motivatie van een zzp-er als monteur is een belangrijk aspect !
click induse monteurs


ZZP-ers zijn zich bewust van hun kwetsbaarheid en zoals je al zou verwachten zijn ze minder vaak ziek.

Wil je als zzp-monteur aan de slag? Wees je er van bewust dat een dagje ziekmelden grote concequenties kan hebben. Klanten gaan, als dit vaker gebeurd, al snel op zoek naar een andere. Het is wel je boterham die op het spel staat.

Zekerheid:
Veel ZZP 'ers vergeten dat een zelfstandig ondernemer geen zekerheid kent. Tijdens een ziekte komen ZZP 'ers al snel in problemen. Vaak heeft men niet voldoende geld gereserveerd voor slechte perioden en ziek zijn betekent niet kunnen werken en dus heeft men geen inkomen.

click zzp-nederland

Gratis adviseurs

Uniek samenwerkingsverband ind'use

Algemene voorwaarden.

  Kwaliteit:

 • Monteurs voor industrie en machinefabrieken
 • Als zzp-er starten en leunen op een goed team van monteurs.
 • Ind'use met een klantvriendelijke houding.
 • Leveren van kwaliteit.
 • De uitdagingen van het ondernemerschap niet schuwen.
 • Zelfstandig zzp monteur, dus flexibel en gemotiveerd.
 • Geen tussenpersoon maar de monteur houdt contact met de klant. Maar in contact komen met de klant doen we samen.
 • Veilig werken is een must NEN 3140 en VCA.

Interesse? Neem dan contact met ons op.
click induse monteurs


De algemene voorwaarden zijn de overige regels die van toepassing zijn op uw overeenkomst met uw opdrachtgever.
Het is handig om uw algemene voorwaarden horen op de achterkant van de offerte te staan, zodat uw klant gebonden is aan de algemene voorwaarden. U kuntn uw algemene voorwaarden deponeren bij de kamer van koophandel. Beter is dat u uw algemene voorwaarden overhandigd voordat u met uw werkzaamheden als monteur zzp start. Algemene voorwaarden moeten aan juridische regels voldoen en is het raadzaam een versie te gebruiken die universeel is of de voorwaarden door een jurist te laten opstellen.
Induse heeft algemene voorwaarden voor haar monteurs beschikbaar.

Houd rekening met de klant en denk niet alleen aan uzelf. Als zzp-er bent u altijd afhankelijk van de klant en is de samenwerking belangrijker dan strikte regels.

Advies over Algemene voorwaarden kunt u ook verkrijgen bij de kamer van koophandel. Die hebben boekjes die u als monteur kunt gebruiken om de voorwaarden op te stellen.

Algemene voorwaarden Kvk

Fouten in de begroting
LINKS BEGROTINGSVRAGEN
 • Door een financiële begroting kunt u de omzet niet onderbouwen.
  Het maken van een financiële begroting gaat niet via het zogenoemde “natte vingerwerk”. Hoeveel orders verwacht u volgend jaar? Zet dit op een rij en bereken op deze wijze uw financiële begroting vanuit reële onderdelen.
 • U heeft bij het maken van een financiële begroting alles in uw hoofd maar niets op papier
  Wellicht kunt u voor uzelf nog wel een financiële begroting in uw hoofd maken. Uw bank heeft echter niets aan een dergelijke financiële begroting. Ook al kost het u de nodige moeite en tijd, presenteer alles schriftelijk
 • U hanteert bij het maken van een financiële begroting een kortere debiteurentermijn dan binnen uw bedrijf gebruikelijk is.
  Stel bij het maken van uw financiële begroting uw debiteurentermijn op de gemiddelde termijn in de branche. Is dit bijvoorbeeld 60 dagen, terwijl u in uw prognose uitgaat van een termijn van 30 dagen, dan rekent u zich rijk. Een dergelijke financiële begroting overtuigt uw bank waarschijnlijk niet.
 • U bent bij het maken van uw financiële begroting vergeten de BTW in uw liquiditeitsbegroting op te nemen.
  Houdt u bij het maken van een financiële begroting geen rekening met de BTW terwijl u grote bedragen omzet, dan kunt u in de problemen komen met uw liquiditeit. Daarom zal een bank een financiële begroting met een dergelijke misser extra kritisch beoordelen.
 • U geeft in uw financiële begroting een te rooskleurige voorstelling van de stand van zaken.
  Stelt u bij het maken van uw financiële begroting uw zaken te gunstig voor dan houdt u uzelf voor de gek. Komt u op basis van een dergelijke financiële begroting vroeg of laat in betalingsproblemen dan bent u slecht af. Maak daarom uw financiële begroting altijd op basis van reële cijfers.
 • U maakt bij het samenstellen van een financiële prognose een té voorzichtige inschatting
  Het opstellen van een té voorzichtige inschatting van uw financiële begroting is ook niet goed. Bij een té voorzichtige financiële begroting loopt u de kans binnen afzienbare tijd weer bij de bank moet aankloppen voor aanvullende financiering.
 • WIKIPEDIA begroting

  WEKA begroting exel-sheets

  BIZZ item

  WIKIPEDIA liquiditeit

  Balans opmaken

  induse monteurs

  ZZP-nederland item