Over ind'use

De reacties zijn veelbelovend...

Seine Hakkers is in 2002 als ZZP-er van start gegaan met ind'use. Hij is werkzaam in met name de voedingsmiddelen en kunststofverwerkende industrie. In vijf jaar is het klantenbestand en dus de vraag naar dienstverlening alleen maar toegenomen. De afgelopen tijd heeft dan ook in het teken gestaan van bedrijfsuitbreiding.

Doelstelling van de uitbreiding is om een goed functionerend samenwerkingverband voor ZZP-ers in de industrie op te zetten. Om verschillende redenen is gekozen voor het model franchise. Wat niet een eenvoudige methode is maar wel de best denkbare voor ZZP-ers.

 

Op onze website krijgen wij veel reacties van geinteresseerde technici. Deze reacties zijn veelbelovend. Door nieuwe vorm van samenwerking, die in de branche industrie toch uniek is, denken wij de klant beter van dienst te kunnen zijn. Want een zzp-er heeft zo zijn voordelen maar ook zijn beperkingen. Ook de kwaliteit van de zzp-er wordt onder de loep genomen en door afspraken tussen franchisegever en franchisenemer (zzp-er), is het makkelijker de klant optimaal van dienst te kunnen zijn.