samenwerkende technici

Klanten ondersteunen
Eigen bedijf beginnen (zzp)
Samenwerken
Selectiecriteria
Extra informatie
Flexibel:
Een flexibele houding van de monteurs is noodzakelijk. Doordat de monteurs zelfstandig zijn kunnen zij zich beter aanpassen naar de wensen van de klant.

Klanten:
Een klant heeft verwachtingen. Dat is niet altijd leuk. De uitdaging is om een oplossing te bieden, hoort bij het ondernemersschap.
Uw klanten :
Klanten zien de technicus graag zelf verschijnen, omdat de klant een beeld wil hebben van de technicus zelf. Hoe u moet leren onderhandelen is een kwestie van permanente training. De technische problemen van de klant staat immers centraal.

Kwaliteit:
kwaliteit door het leveren van een compleet pakket aan diensten. Voor een klant is het gemak een belangrijke factor om op één bedrijf terug te vallen. Noodzakelijk is hiervoor een betrouwbare samenwerking.
Know how van elkaar benutten om tot betere oplossingen voor de klant te leveren. Meedenken om de productie zo optimaal te laten verlopen.

Monteur:
Met een goede monteur op de werkvloer is iedereen blij. Maar hij is ook direct de vertegenwoordiger van andere monteurs. Een goede selectie van monteurs is daarom noodzakelijk.